Elma Sinanović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Elma Sinanović, nedavno je govorila o svom emotivnom životu.

Pre nekoliko godina, tačnije četiri, pevačica je izgubila supruga,ali sada je, kaže, spremna za novu ljubav.

Elma je često govorila o tome koliko je voleo njen suprug, te ističe da sumnja da će je iko voleti kao on.

Evo ko je bio muž Elme Sinanović, folk zvezde koja je na sceni skoro tri decenije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Smail Sinanović Magi bio je uspešan biznismen u Novom Pazaru, svojevremeno je imao i televiziju. Ulagao je u Elminu karijeru, bio joj je menadžer, ispunjavao joj sve želje.

Elma i njihova ćerka Hulija bile su neutešne. Magi im je bio najveća podrška. Pevačica je do kraja verovala da će se njen suprug oporaviti.

 

 

- Bio je bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, dosta smo razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Insistirao je na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugoj strani - otkrila je za Alo! i dodala da rastanak sa mužem nikada neće preboleti.

 Prihvatam činjenicu da njega više nema i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se, to je i dalje najstrašniji trenutak u životu. Udala sam se kada sam imala 19 godina, u braku smo bili 26. Šta je tu je, život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole. Smrt mog muža je nešto što nikada neću preboleti.

Elma je jedna od najlepših pevačica na našoj estradi i normalno je da oko nje uvek ima udvarača, ali ljubav je, kaže, nešto sasvim drugo.

- Ja sam imala sreću da osetim šta je ljubav i kad vas neko podržava u svemu. To je bio moj pokojni muž. Da nije bilo njega, ja ne bih postala ovo što sam sada. Volela bih da mi se to ponovo desi, ali... Niko nikad neće moći da ga nadmaši - izjavila je nedavno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading