Jovana
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvhappy

Voditeljka Jovana Grgurević svoju karijeru započela je pre 20 godina i za to vreme se suočila sa različitim izazovima. Ovu godinu smatra svojom godinom, a očekuje da će to biti i naredna.

Jovane se oni malo stariji sećaju sa Tv Politike, TV Foksa, TV Pinka, a svi je znaju i kao rođaku čuvene holivudske glumice Mile Jovović. 

Ona je supruga IT stručnjaka, mama je Lucije i Juga, a za Ljubav i zdravlje otkriva svoje metode uz koje lako održava kondiciju i lep izgled.

- Nikome nisam dozvolila da me uslovljava fizičkim promenama u smislu ispravljanja prednjih zuba da bih mogla da vodim emisiju. Prioritet treba da bude kako radimo svoj posao, a ne samo kako izgledamo.

Jovana Grgurević

Printscreen/Instagram

 

Jovana je svojevremeno ispričala da nosi loša iskustva iz škole glume, te je opisala kako izgleda "priprema za maltretiranje" maloletnica, zbog čega je završila i u policiji. 

- Ja sam bila najmlađa i videla sam bludne radnje koje su se dešavale pred svima nama. Učitelj je naterao devojčicu koja je tada imala 12 ili 13 godina da pročita tekst za koji je morala da bude nagnuta napred, dok joj je on stajao iza leđa i masturbirao. Ona je plakala, ali nije smela da prestane da čita dok on ne završi, a njega su očigledno te suze još više uzbuđivale. Sećam se kada ta devojčica nije dala da njena mlađa sestra pređe u stariju grupu i obe su se ispisale iz škole. Ako znate da je decu sramota da kažu kada dobiju jedinicu, zamislite tek da treba da kažu da su s*ksualno uzbudili učitelje. Ta deca samo hoće da ostanu deca - rekla je Jovana tada za "Mondo".

Jovana

Foto: printscreen/tvhappy

 

Voditeljka je nedavno otkrila i da li postoji nešto čega se stidi. 

Stidim se svake emisije na temu se*sa, jer verujem da ako neke stvari nazivamo intimnim, treba takve i da ostanu. Mišljenja sam da je to poštovanje i prema publici i prema na primer mom stricu Budimiru, kome bi zasigurno bilo neprihvatljivo da ga dovedem u situaciju da to gleda. To je stvar kućnog vapitanja.

Jovana goste ume da opusti, da učini da se osećaju zaista kao u nekoj lepoj dnevnoj sobi, da zaborave na kamere.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading