Jovana Grgurević
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Poznata voditeljka i novinarka Jovana Grgurević dugo je bila poznato lice TV Happy. Svakog dana Jovana je držala pažnju gledalaca i obrađivala ozbiljne društvene teme, a onda je preko noći nestala.

Kako je i sama navela, njeni i stavovi kuće za koju je radila nisu se više podudarali i došlo je bilo vreme za rastanak.

U međuvremenu nismo je dugo viđali na malim ekranima, pa su često viđeni komentari njenih vernih gledalaca na Instagramu koji su se pitali gde li je Jovana i kada će nastaviti sa radom. 

 

 

S tim u vezi sada se pojavila informacija da se Jovana vraća na male ekrane. Naime, ona će voditi svoju emisiju svakog popodneva i obrađivaće društvene teme na TV Kurir.

- Nisam se uklopila u nove ideje na prethodnoj televiziji i bilo je logično da promenim posao. Postoje kolege s kojima sam radila duže od 15 godina na raznim televizijama još u vreme ratova, petooktobarskih promena i svega što je usledilo. Takva vremena su učinila da se dobro upoznamo, zajedno smo učili, ali i slavili venčanja i porođaje, i prolazili kroz gašenja nekih televizija u koje smo verovali, promene vlasti i sistema... Prošli smo sito i rešeto. Potom sam sedam godina radila na televiziji s potpuno novim okruženjem koje mi je dugo prijalo - izjavila je Jovana, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading