Sloba radanović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Pevač Sloba Radanović gost je u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića.

Pevač se dotakao brojnih tema, a upitan je i da prokomentariše sukob sa Darom Bubamarom oko pesme, za koju ona tvrdi da je ukradena.

Danas je i Rale Ratković dao izjavu, sve je rekao, nisam ja hteo da se oglašavam, to nije moj, ja o Dari nemam loše mišljenje kao čoveku, i dalje stojim iza toga da je ispao nesporazum. Malo se digla veštačka pompa, ne znam iz kog razloga. Svako neka sluša verziju koju voli, želim i njima mnogo pregleda, neka imaju i više nego ja. Na demo verziji je bio glas Raleta, to ne znam odakle joj ta informacija, nije tačno da sam nekome nudio. Darim glas nisam čuo. Da sam čuo, ja bih je pozvao da pitam da li planira da izbaci ili ne, ali nisam imao priliku da čujem da je to njena pesma, niti da mi je neko rekao da je to njena pesma. Možda je trebala ona da me pozove, ali ne znam što je otišlo predaleko - ispričao je Sloba, pa dodao:

Sloba radanović

Foto: TvPink

 

- O njoj nikada neću reći ništa loše, ja nju poštujem i cenim, nismo se čuli, nema potrebe. Više od ovoga nismo u sjajnim odnosima, ona ima svoje bubice... Ja znam da ja nisam kriv, to su stvari koje autor treba da reši. Ja nisam tu pesmu čuo kod tebe, pa otišao kod drugog u studio i otpevao, nego sam kod tog čoveka čija je pesma otpevao u studiju. Imam potvrdu i papire. Ja sam solo snimio pesmu, nije duetska - rekao je Sloba u emisiji kod Ognjena.

Podsetimo, Dara je nedavno gostovala u jednom podkastu u kome je javno progovorila o sukobu sa Slobom i otkrila da joj je krivo što je Sloba pokazao pravo lice, te da vešto krije da podmeće nogu mladim i novim izvođačima koji tek stupaju na scenu. 

- Sloba Radanović! To su ti najlošiji likovi, ti koji su kao dobar momak, crkva, foliraju, a ovamo ga zavuku. On nema ni mozga, ni hajpa, ni vere... On je stvarno balvan, balvančina! A ja sam mu pomogla da snimimo duet, bila sam mu kod oca na sahrani, ali neću to da prebacujem sada. Bila sam tad umorna od nastupa - odbrusila je Dara. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading