MOJA PROMUKLOST TRAJALA JE DUGO! Nenadu Okanoviću se zbog ove bolesti promenio glas, glumac ispričao sve o borbi koju je prošao!
Tanjug/ Strahinja Aćimović

Glumac i voditelj Nenad Okanović otkrio je da se godinama borio sa želudačnom kiselinom, koja je uzrokovala i niz drugih problema. On je u jednoj emisiji naveo da mu se upravo zbog ovog zdravstvenog problema promenio glas.

Kada je konačno došao na red za operaciju, ali je zbog pozitivnog testa na koronavirus morao da odloži i ponovo dobije termin krajem 2020. godine.

Međutim, nakon operacije pojavili su se i novi problemi.

Nenad Okanović

Foto: YOUTUBE/RTS ORDINACIJA

 

- Najveći problem koji sam imao bio je kada bih jeo i nakon sat vremena počeo bih podrigivati i osećao bol. Taj podrigivanje trajalo je 20 sekundi i bilo je izuzetno neugodno. Često sam morao gurati prst u usta kako bih podstakao povraćanje, a samo nekoliko sekundi kasnije osećao bih glad - ispričao je glumac. 

Moja promuklost trajala je dugo, i nakon razgovora s doktorom zaključili smo da bi kiselina mogla biti uzrok toga - ispričao je Nenad u "RTS Ordinacija". 

Podsetimo, Nenad živi povučenim životom koji krije od očiju javnosti, a nedavno je prvi put pokazao svoju majku, te su njegovi fanovi mogli videti kako izgleda najbitnija žena u njegovom životu. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading