Dragana sa decom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznato je da su naslednici Dragane Mirković majci velika podrška u jeku razvoda od Tonija Bijelića, a Marko i Manuela su se čak vratili i kod nje u dvorac, kako bi joj bili bliže u ovom teškom periodu.

Marko je otpratio svog oca s Instagrama, a sada je majci pružio podršku i za novu pesmu.

Marko je podržao svoju majku, pa je tako podelio na svom Instagramu njihovu saradnju.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ JAVNO MAJCI PRUŽIO PODRŠKU! Marko u jeku razvoda roditelja nije mogao da izdrži, evo šta je uradio

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, dosta se spekulisalo o razlozima razvoda Dragane i Tonija, nakon što je vest odjeknula u javnosti, a voditeljka Jovana Jeremić bila je brutalna, kao i uvek.

- Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo, koja tamo... Draganu je brinulo šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet... Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše - rekla je Jovana Jeremić za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading