Marko Bijelić
Foto: Printscreen/Printscreen

Javnost ne prestaje da bruji o razvodu folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića.

Osim što su oni u centru pažnje, mnoge zanima trenutno i život njihovih naslednika, Manuele i Marka.

Oni se dugo nisu eksponirali u medijima, sve do pre nekoliko godina, kada su napravili društvene mreže, a tada je javnost imala prilike i da vidi čime se oni bave i koji su im hobiji.

Marko ne voli skandale, vodi povučen život, a sada je jasno i zašto. Draganin sin veliki je zaljubljenik u automobile, one skuplje, a posebno "Formule 1".

Naslednik biznismena i pevačice pojavio se pre nekoliko godina na jednom humanitarnom događaju, a Dragana se i sama tada oglasila i istakla koliko je ponosna.

- Moj sin - moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek" - napisala je Dragana.

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. 

Pevačica je u saopštenju otkrila da oni već tri godine ne žive pod istim krovom, a baš zbog toga, deca su učinila nešto posebno za nju. 

Deca Dragane Mirković živela su u svojim stanovima u centru Beča, ali su shvatili da su u ovim teškim trenucima potrebni mami, zbog čega su spakovali kofere i vratili se u porodični dom, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading