Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevačica Dragana Mirković čini se da je krenula dalje nakon što je u javnosti odjeknulo da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

Folk zvezda objavila je novu pesmu, koja je snimana u dvorcu, a mnogi kažu da su ove reči upućene upravo njenom bivšem mužu.

Ti kada me pogledaš sa srca mog pada prašina i da sam se zaljubila kaže sjaj u mojim očima. Kao da je čarolija ime moje sa tvojih usana. Kada me zoveš ne odgovaram, samo da mi ime ponavljaš. Koliko volim te, a život jedan, da ti to pokažem bar tri mi treba - poručuje, između ostalog, pevačica u ovoj pesmi.

Dragana Mirkovic

Printscreen

 

Svi mogu, ali nemoj ti da nedostaješ. Kad srce stane kasno je. Na tebe pomislim kad čujem ljubav. Ti moja sreća si i moja tuga. Svako "volim te" šapni glasnije - poručuje dalje Dragana uz kadrove nastale u njenom velelepnom zamku, pa je jasno da se maksimalno fokusirala na posao.

Podsetimo, Dragana Mirković i Toni Bijelić nedeljama su jedna od glavnih tema u javnosti, od trenutka kada je pevačica objavila da je podnela papire za razvod.

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, iza kulisa je sve bilo potpuno drugačije, a o njohovom odnosu progovorila Dara Bubamara, koja tvrdi da je dobro upućena u detalje njihovog braka. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading