Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je kako je izgledao njen put do uspeha.

Ona je u više navrata isticala da su je mnogi sabotirali, ali je sada otkrila i koji momenat je bio presudan da se nađe u ulozi voditeljke Jutarnjeg programa.

Vernik sam postala onda kada je sve bilo u božjim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, "zvezde noći" koje su dobijale mesto u jutarnjim programima... Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi... Sveštenik mi je rekao: "Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa". U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program - rekla je ona i dodala:

Jovana jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo - šokirala je voditeljka za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading