Harijeta
Foto: Printscreen/Foto: Tiktok

Pevačica Harijeta Simić, poznatija kao Harina, poreklom iz Niša, već dve godine prolazi kroz pravu agoniju i golgotu.

Naime, njeno zdravlje je veoma ugroženo, a nakon što je saznala da ima rak dojke, stigle su još strašnije vesti, da je bolest metastazirala.

Harijeta je ispričala kroz kakve bolne muke prolazi tokom lečenja.

- Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe dojke. Išla sam na hemoterapije... Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno - započela je ona i dodala:

- 31. oktobra prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam 14 penicilina, 10 gentamicina, hemomicin. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća... metastaze su sa vrata prešle na pluća - kroz suze kaže ona i moli za pomoć dobre ljude i one koji su u situaciji da to učine.

- Pijem morfijum, ali i tu je problem jer ne mogu da ga kupim u apoteci jer je narkotik. U jako sam teškoj situaciji. Kad bi neko znao, čuo za moj slučaj, možda bi mogao da pomogne. U bilo kom pogledu. Imala sam rak dojke, ali hajde, dosta ljudi se od toga spasi. Međutim, sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne - završava priču Harijeta, piše "Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading