Karleuša
Foto: Alo/Miloš Miletić

Jelena Karleuša poznata je po britkom jeziku i izjavama koje gotovo uvek izazovu haos, a ovog puta uputila je brutalnu poruku muškarcima. 

Ona je poslednjih dana uputila nekoliko brutalnih objava muškarcima.

Ovog puta imala je podršku za sve uspešne žene i naravno žestoku upućenu "jačem polu".

- Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Iza svake uspešne žene stoji muškarac koji joj jako smeta - napisala je Jelena.

Jelena Karleuša

Printscreen

 

Podsetimo, Karleušin odnos sa Duškom Tošićem mesecima je interesovao, ali i intrigirao javnost, a upravo o tome govorila je nedavno i sama zvezda. kako je nedavno otkrila, sa suprugom Duškom Tošićem trenutno nema direktnu komunikaciju.

- Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek - šokirala je Jelena, a zatim otkrila i da joj se niko ne udvara. - Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene. Toliko sam dobra privatno, i nežna sam i maza, dobrica... Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama. Kako, bre, meni nikad niko?! - zapitala se JK.

Telegraf

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading