JOŠ JEDAN GLUMAC NAPUŠTA SERIJU "IGRA SUDBINE"! Skandal neviđenih razmera, žestoko ih izvređao: Bahatost Ibarske magistrale!
Printscreen

Čuvenu seriju "Igra sudbine", koja je omiljena među publikom u Srbiji, napušta još jedan naš glumac.

Nakon brojnih velikih imena koja su odlučila da prekinu svoje angažmane u pomenutoj seriji, odluku o prestanku saradnje doneo je i glumac Darko Tomović.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram, nakon tri i po godine rada na seriji, i otkrio da je njihovoj saradnji došao kraj.

- Najteži posao u karijeri iz više razloga uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost "vrha piramide", sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović u zvaničnom saopštenju za javnost. 

Darko Tomović

Printscreen

 

Tumačio je lik Tihomira Bunčića „Tiću Lenjina”, a ko će biti njegova zamena ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, scenarista serije "Igra sudbine" Žarko Jokanović i njegova supruga i glavni ženski lik Milica Milša među prvima su napustili seriju "Igra sudbine", a za njima su krenule i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, BIljana Maletić-Zaverla, kao i Mira Banjac, Jelena Jovičić, Amar Mešić, Olja Lević

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading