U SRBIJU DOVODI OVE HOLIVUDSKE GLUMCE Producent "Igre sudbine" otkrio sve o odnosu sa glumcima, pa najavio spektakl
Promo

Serija "Igra sudbine" prikazuje se uspešno već skoro tri godine, a producent ovog ostvarenja, Nikola Burovac, otkriva da vladi odlična atmosfera među glumcima na snimanjima, jer se i privatno druže, ali i da nas čeka još dosta iznenađenja kada je ova sapunica u pitanju.

- Izazov je bio ući u nešto nepoznato u tom trenutku i u jedan sistem koji je funkcionisao na svoj način i po nekim svojim pravilima. Onda kad postaneš čelni čovek te serije, naravno, unosiš svoju energiju, svoje ideje i drugi vid funkcionisanja što se na našu sreću pokazalo kao uspešno i ispravno. Ono što je od prvog trenutka bilo jasno, barem meni kao producentu, je da su svi glumci koji su nosioci serije i privatno jako dobri prijatelji. Drže se jedni uz druge, pomažu se i funkcionišu kao porodica. To se poklopilo i sa mojim načelima i zaista smo posle kratkog vremena počeli da funkcionišemo kao jedno.

Kako ističe Nikola Burovac, smatra da je ekipa koja radi na seriji zaslužna za ovoliki uspeh.

- Upravo zbog ekipe koja radi na toj seriji. To je sistem koji broji oko 200 ljudi i svi funkcionišu besprekorno. Naravno, bez dobrog scenarija, režije i produkcije nema dobrog projekta. Glumci i ta energija koju oni razmenjuju na snimanjima je prelepa, vredno se radi, sve je ispunjeno smehom i svi se raduju svakom novom snimajućem danu.

Otkrio je i da li imaju u planu da obore rekord po broju epizoda serije "Mala nevesta".

- Njihovih 2.245 epizoda od 20 minuta je kao naših 1.100, tako da ćemo po tome sigurno premašiti kompletno trajanje serije, ako ne i broj epizoda. Sa ponosom mogu da kažem da je ovo već najdugovečnija serija u ovom delu Evrope. Sigurno ćemo je gledati i narednih godina jer je njena snaga ta što je publika voli, na zavidnom je nivou i dalje je vodeća po gledanosti.

Nikola je otkrio i sa kojom svetskom zvezdom bi voleo da sarađuje i dovede je u Srbiju da igra u nekoj od njegovih serija ili filmu.

- To je neko sigurno od starije garde poput Roberta De Nira, Mel Gibsona i Melani Grifit... Uveren sam da ćemo u budućnosti ostvariti saradnju sa nekim od zvučnih evropskih i svetskih imena.

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MILICE I KAĆE! Ovo je prava istina o njihovom odnosu, sada je sve jasno (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading