MOŽE DA ŠALJE CVEĆE I PORUKE KOLIKO HOĆE, NE ZANIMA ME Od braka Ivane Nikolić nema ništa, otkrila detalje o neverstvu partnera!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ivana Nikolić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, pa mnogi zbog njene lepote i misle da ima veliki broj udvarača, iako to ona nikada nije potvrdila.

Ono što je sve iznenadilo je Ivanino priznanje da nema mnogo sreće u ljubavi.

MOŽE DA ŠALJE CVEĆE I PORUKE KOLIKO HOĆE, NE ZANIMA ME Od braka Ivane Nikolić nema ništa, otkrila detalje o neverstvu partnera!

Foto: ATA Images

 

- Ljubav je svuda oko nas, to nije kliše, ali ja sada nemam vremena za to. Od ludog kamena nema ništa. Ne plašim se od toga. Ja volim da budem u vezi, volim da budem voljena, zašto da ne, ako se desi da se zaljubim i udam, bićete obavešteni - rekla je Ivana, pa progovorila o prevarama: 

- Prosto se dešava da partneri varaju u vezama. Ja nisam pristalica toga, ne praštam prevaru. Imala sam sreće da su mi momci bili odlični. Nisam imala situaciju da je tu neko nekoga varao. Onda me svi pitaju zašto su bivši, ja kažem zato što se u drugim stvarima nismo slagali. Bivši ne može da postane opet sadašnji. Može on da šalje cveće i poruke, ne zanima me uopšte. To što se završi, to ne treba ponovo pokretati - rekla je ona za "Premijeru - Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading