Zera
Foto: Printscreen/Printscreen

Marina Pezerović, poznatija kao Zera izazvala je totalni haos kada je danas na svom Instagram profilu objavila video iz frizerskog salona.

Naime, mlada pevačica  je pokazala kako dve frizerke šišaju njenu dugačku kosu skoro do glave, a kasnije je pokazala kako joj kratka frizura stoji.

Zera

Printscreen

 

Nedavno se dosta se spekulisalo da se Anđela Ignjatović Breskvica ne podnose, a jednom prilikom pevačica je otkrila istinu o njihovom odnosu.

- Tu se izdešavalo svašta nešto sa Zerom. Nesporazum i gluposti koje su apsolutno normalne između osoba, generalno, pogotovo između dve ženske osobe. Da se razumemo... - istakla je Breskvica, pa priznala da je upravo jedna takva glupost prevladala, pa je došlo do problema.

- Tu svako priča o svakome i gluposti, i ovaj će da se uvredi, i onaj neće... I to je normalno. Samo što je to u našem slučaju postalo viralno. I ljudi su čuli za to. Mi smo u apsolutno normalnim odnosima. Kada se vidimo u studiju, naravno, pozdravimo se - rekla je ona tada.

Blic

BONUS VIDEO:

 

Naime, Zera je pokazala kako dve frizerke šišaju njenu dugačku kosu skoro do glave, a kasnije je pokazala kako joj kratka frizura stoji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading