Haris i Melina
Foto: Printscreen/Foto: PaparaloLov/Alo

Melina i Haris Džinović pre nekoliko dana su se i zvanično razveli, a par već godinu i po dana ne živi pod istim krovom. 

Melina Džinović ponovo se našla u centru skandala kada je došla u vilu na Senjaku, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Kako domaći mediji prenose, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

- Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vreme je pričala s nekim telefonom. Posle nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam celu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vreme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletela, bila je besna i opet je s nekim pričala telefonom. Posle toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti - rekao je komšija koji za Harisa ima samo reči hvale:

Haris Džinović vila

Foto: AnaSabotinovski

 

- Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi - kazao je komšija sa Senjaka za Kurir.

Podsetimo, Haris je u toku današnjeg dana obelodanio sve detalje drame koja se odigrala sinoć, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading