Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Melina Džinović ponovo se našla u centru skandala kada je došla u vilu na Senjaku, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku pevač se oglasio.

CILJ JE BIO DA ME UHAPSE I ZATVORE! Haris Džinović obelodanio šok detalje drame na Senjaku: Melina je pokušala da me namesti

Foto: ATA Images

 

Naime, on je bjasnio šta se to dogodilo prošle noći, a na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

- Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.), i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: "Pozovi policiju." Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom... Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča - rekao je pevač.

Haris je otkrio da li Melina ima pravo da dolazi u kuću u kojoj je do skoro i živela.

 - Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka.

CILJ JE BIO DA ME UHAPSE I ZATVORE! Haris Džinović obelodanio šok detalje drame na Senjaku: Melina je pokušala da me namesti

Foto: ATA Images

 

Pevač ističe da je Melinin cilj iznenadnog dolaska u vilu bio - provokacija.

- Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući... Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem - tvrdi on. 

U medijima su se pojavili navodi da je Melina po dolasku u policijsku stanicu navela kako je navodno došla da prijavi nasilje koje trpi dve godine. Haris je ovom prilikom odbacio svaku priču da je do toga ikada došlo.

- Nikad je nisam udario, prema tome - nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž - jasan je bio pevač.

Melini i njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo da traje mnogo duže.

- To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina - kazao je slavni pevač.

Pitali smo ga i kako deca Đina i Kan podnose sve što se događa u porodici.

- Šokantno podnose, jer je to čista namera bila da im se otac zatvori, rekao je on za Telegraf.

Podsetimo, kako je Alo! već pisao, ovu su detalji Melininog upada u vilu na Senjaku, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragi

02.04.2024 18:24

Takva je većina žena,onda posežu za izm izmišljotine kako bi opravdala sebe