Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Melina Džinović sinoć je upala u vilu na Senjaku u kojoj žive njen bivši suprug Haris Džinović i njena deca Kan i Đina.

Ona je kasnije optužila pevača za nasilje, a pre nekoliko godina je u intervjuu opisala kako izgleda njen život sa Harisom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @melina.dzinovic.fp

 

- Mislim da sam kraj Harija dobila mnogo više nego on uz mene. U njemu imam muža, ljubavnika i mentora, a uz to naučio me je svemu u životu. Kada sam ga upoznala, bila sam razmaženo derište koje je mislilo da će suzama, kao kod tate, sve dobiti. Napravio je od mene samostalnu ženu koja se oseća veoma sigurno jer zna da ima bedem iza sebe. Najbolje savete u životu upravo mi je on dao i uspeo je da smiri sve moje bubice, što nije bilo nimalo lako. Koliko mu je bilo teško da od derišta napravi ženu i majku, morate njega da pitate - rekla je svojevremeno Melina, koja je tada tvrdila da sa pevačem ima idiličan odnos.

Haris Džinović

Alo

 

- U našem braku nema tajni. Moj suprug je od početka naše veze sve probleme koje smo imali iznosio pred prijateljima i mada su nam mnogi savetovali da stvari rešavamo u kući, on je uvek transparentno govorio o nama. Naš intimni život bio je otvoren pred ljudima koje volimo, a divno je i relaksirajuće živeti bez tajni. U kući ne vodimo razgovore koje niko ne sme da zna i zbog toga je moj brak mnogo jednostavniji nego brojni drugi koji su opterećeni problemima. Ne volim ništa da skrivam i šta će mi prijatelji ako od njih moram da krijem šta mi je muž rekao. Čak i ako postoje osobe koje bi htele da protiv nas iskoriste neku priču, ne mogu to da urade jer je naša veza izuzetno čvrsta - rekla je tada modna kreatorka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading