Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina Džinović ponovo se našla u centru skandala kada je došla u vilu na Senjaku, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Haris Džinović jednom prilikom rekao je kako je njegova supruga imala 80 kilograma kada je ušla sa njim u brak.

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško – izjavio je pevač jednom prilikom.

Takođe, Melina je jednom ispričala da je Haris čovek kakvog svaka može poželeti.

Živim slobodan život bez ikakvih zabrana, ali Harija uvek pitam za sve. Pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio, to čovek može samo da poželi.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vilu na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

Policija je nakon poziva reagovala i stigla u dom Džinovića, a u stanicu su otišli oboje. Dok je ona dala izjavu i ubrzo otišla, Haris je ostao tamo sve do zore.

Melina je započela izjavu rečima: "Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine", a pevač je nakon toga pet sati proveo u policiji na ispitivanju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading