Melina i Haris
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Samo nekoliko dana nakon što se Haris Džinović i zvanično razveo od supruge Meline, a mnogi pomislili da će bura među njima konačno da se stiša, među sada već bivšim supružnicima nastala je žestoka svađa zbog koje je tokom noći intervenisala policija, tvrde domaći mediji.

Kako se navodi, folkerova bivša supruga nepozvana je ušla u kuću na Seljanku u kojoj je do prošle godine i sama živela sa zajedničkom decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom i započela verbalni napad izrevoltirana zbog zbog intervjua u kom je Haris naziva sponzorušom koja ga je godinama varala, a potom mu ukrala pare i nakit.

Haris i Melina

Foto: ATA Images

 

- Iako se Haris nedaljama oglašavao i provocirao Melinu, ćutala je i smatrala da je pametnije da pusti da neko vreme prođe, te da se strasti među njima stišaju. Ipak, u jednom od novijih intervjua Haris ju je nazvao sponzorušom koja ga je pravila budalom, varala ga sa mnogima, koristila za novac i ukrala sve skupocenosti iz kuće. Osim toga, sa osmehom na licu ispričao je kako joj je udovoljavao u svemu, toliko da je trošila basnoslovan novac na garderobu, torbe i cipele, a potom samo nestala bez da je ostala u kontaktu sa zajedničkim sinom i njim, i naprasno stavila tačku na brak. Njegovo javno oglašavanje ju je toliko razbesnelo da ni najbliži nisu mogli da je spreče da ode i obračuna se sa njim - tvrdi izvor i otkiva da Melina ni pod razno nije očekivala da će verbalni sukob prerasti u žestoku svađu u koju će se umešati nadležni organi.

- Melina je u nekadašnji dom ušla sa željom da se posvađa, ali ni blizu nije očekivala da će Haris pozvati policiju čim ju je ugladao na vratima. Zamolio ju je da ode, ali ga nije slušala. Iako ju je i posle molbe nekoliko puta upozorio da će zvati policiju, nije odustajala. Nakon vike i pretnji koje su uputili jedno drugom, Haris je nazvao policiju i prijavio da ga Melina uznemirava, kao i da odbija da izađe iz kuće u kojoj živi sa decom. Kroz nekoliko minuta, policija je stigla na vrata, a oni su nastavili sa žestokom svađom. I dok je Haris govorio da je ona ta koja ga uznemirava, Melina je tvrdila da nedeljama trpi maltretiranje bivšeg supruga. Nakon što je kroz suze navela da se plaši Harisa i da je pitanje dana kada će joj uraditi nešto loše, policijski službenici oduzeli su mu pištolj za koji ima dozvolu, napravili zapisnik i ispratili Melinu napolje - zaključuje izvor za Alo!.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Sličnu priču potvrdio je i Haris, te otkrio da mu nije jasno zbog čega je Melina želela da se svađa sa njim.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno. Ne znam zbog čega je došla, to sam pokušavao da dokučim sa policijom - rekao je Džinović za domaće medije. Ona je nemajka koja ne viđa sina

Osim što je folker bivšu suprugu nazvao sponzorušom i preljubnicom, istakao je da zajedničkog sina nije videla skoro dva meseca.

- Jako sam razočaran time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, a ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje. Sa našim sinom se nije čula mesec i po dana. Krasna majka - rekao je folker za Hajp.

Podsetimo, Haris je nakon haosa sa Melinom završio u policiji, gde ga je odvezao sin, a više o tome i od njenom susretu sa naslednikom, pročitajte u odvojenom tekstu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading