Hamza Gušić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Svetski dan šale, koji se slavi širom sveta, inspiriše ljude da podele svoje iskustvo nasamarenja "za sve pare".

Pevači su se nedavno otkrili da li su ikada bili žrtve ovakvih šala.

Finalista prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ doživeo je vrlo bizarnu šalu na svoj račun, a sada je opisao kako je sve izgledalo.

-Išao sam na put u Švajcarsku, a moj kum je napravio neki flajer kako sam poginuo. Svi živi su me zvali da se uvere da sam živ i zdrav. Mama me je zvala. Uspeo sam da se čujem sa svima – otkrio je Hamza.

Rada Manojlović

Printscreen

 

Pevačica Rada Manojlović priznala je da je jedna od onih koji svaki put ne prepoznaju da se neko šali sa njima.

-Svake godine nasednem na 1. april. Mene možeš da smotaš oko prsta dok pucneš prstima jer sam lakoverna. Verujem ljudima i verujem u sve što pročitam u novinama. tek uveče kada vidim da je 1. april i kada dođem k sebi, onda se opasuljim. Ali stvarno, jer uvek padnem u vatru. I kažem tom nekom „nemoj da mi pričaš, šta je bilo“, da bi mi posle rekli da se opustim jer je 1. april – ispričala je Rada i obajsnila zbog čega je često nasamare za svetski dan šale.

-Zato što ne razmišljam zapravo. Ne znam ni koji je dan, ni koja godina, a kamoli datum – dodala je Rada.

 

Đorđe David

Foto: Alo/A.Nalbantjan

 

Đorđu Davidu nekadašnja devojka priredila je prvoaprilsku šalu u vreme dok je još studirao i koju i dan danas pamti.

-Trebalo je da dovedem devojku da me vidi prvi put kako igram u pozorištu. Ali, ona je bila balerina u pozorištu i smislila je sa drugarima da mi organizaotr javo kao je predstava otkazana. Pri tom je ona trebalo da putuje u Australiju, a zbog mene je odložila put. I zaista, ekspecijant predstave mi je javio da je predstava otkazana, a ona se ozbiljno kao naljutila u mene. Bio sam u ozbiljnom šoku – ispričao je Đorđe koji je otkrio da se radilo o prvoaprilskoj šali tek kada je izašao uveče u grad i kada su mu rekli da je sve bila šala.

Grand

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading