Dragana Mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Dragana Mirković obavestila je medije i javnost da se razvodi od Tonija posle 24 godine braka.

A nekoliko dana pre toga Rada Manojlović s kojom je Dragana jako bliska gostovala je sa njom u emisiji i dotakla se Tonija, i ne sluteći u kakvim je njena starija koleginica problemima.

Verovatno ne znajući da nije u baš najboljim odnosima sa Tonijem već tri godine, Rada je u emisiji govoreći o Draganinoj karijeri, pomenula i njen brak:

- Rekla sam ti da moramo da te udamo - rekla je Dragana mlađoj koleginica, na šta je Rada dodala: "Za nekog grofa u Beču, hoću i ja u dvorac", aludirajući na život svoje starije koleginice.

Rada

Foto: Alo!

 

- Ti zaslužuješ i više nego grofa, ali znaš šta je najveći fazon, ja se nisam udala za grofa. Otišla sam sa najvećim blagom koje imam, a to je moje ime, prezime i moj glas, s jednim koferom u iznajmljenih 50 kvadrata - rekla je Dragana.

Dragana Mirković

Foto: HappyTV

 

- Što znači, da nikada ne znaš šta te čeka, a uostalom ne treba ti grof, sve same možemo - veruj mi. Ja sam toliko toga sama stvorila, da meni apsolutno niko nije trebao, a mislim da ni tebi ne treba. Samo jedan divan čovek i dečica - rekla je Dragana u emisiji "Poželi pesmu", prenosi Telegraf.

Podsetimo, Dragana je otkrila da sa Tonijem već tri godine ne živi u istom domu, te da je jedino rešenje razvod.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading