SVE SE SAZNALO! Evo koga Đorđe David potkupljuje u Zvezdama Granda, umešan i Keba
Foto: Printscreen/Printscreen

Đorđe David pojavio se na snimanju Zvezda Granda u svom prepoznatljivom izdanju, a sada je iznenadio kesama slatkiša koje je nosio u rukama.

Đorđe je otkrio kome i zbog čega je poneo poslastice.

Tugaljiv sam prema ovim ljudima koji sede u publici pa sam im kupio more čokolade da se malo zaslade - rekao je Đorđe, pa istakao da li time želi da potkupi publiku.

- Nemam zašto da ih potkupljujem jer su mi kandidati odlično pripremljeni. Ali padne im energija i onda ja imam tu varijantu koja se zove „skok šećera na najvišu moguću lestvicu“. I ko preživi aplaudira, a ko ne preživi nije preživeo – rekao je duhovito roker.

On je priznao i da mu je prijala Kebina energija dok je menjao Anu Bekutu u žiriju.

- Keba je odličan lik. To je čovek koji nema ni jednu lošu nameru. On nije čovek koji je zao. Nisam ga poznavao u takvom svetlu, sem „zdravo-zdravo“ u nekim prolazima kada smo se sretali tokom poslednjih par decenija. On je otkrovenje za mene, nisam skoro takvog pozitivca upoznao - rekao je Đorđe, pa priznao da li će mu kolega nedostajati.

SVE SE SAZNALO! Evo koga Đorđe David potkupljuje u Zvezdama Granda, umešan i Keba

Foto: privatna arhiva

 

 

- U ovoj fazi takmičenja mislim da mi neće nedostajati jer stvar treba zaoštriti na maksimalno i biti posvećen tome koliko je koji kandidat koncentrisan, kolikoje kvalitativno napredovao. Žiri ima ozbiljan zadatak što je Demoklov mač, jer mora strahovito da vodi računa o tim nijansama, sitnicama koje odlučuiju i to ne smemo da pravimo greške. Mogu da tvrdim da u 95 postoi slučajeva od kada sam ja ovde žiri nije napravio grešku – objasnio je on.

Roker je otrkio i da mu se kod Kebe jako dopalo što se pevač zalažezdrav život.

- Keba propagira zdrav život. Znači domaća hrana, domaći proizvodi. Paprika, luk, ćevapi i rakija, ovaj paprika, luk, ćevapi i tako to – rekao je, pa nastavio:

- Odlazak na pijacu naravno, rakija, ovaj odlazak na pijacu, u super market, duvan čvarci na Zlatiboru, rakija, ovaj domaće kobasice i tako - zaključio je roker Đorđe za Grand.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading