Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nakon vesti da je pevač Sloba Radanović, navodno, ukrao pesmu od koleginice Dare Bubamare, sa kojom ima inače i duet, oglasila se i lično pevačica, koja je priznala da je šokirana zbog svega.

Dara nije krila da ju je ova vest zatekla, budući da je ista kupljena još 2021. godine.

- Šokirana sam, juče me zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: Molim te dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom. Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara za Informer, a onda se oglasio i Futa, suprug pokojne Marine Tucaković.

Sloba Radanović

Foto: ATA Images

 

- Ne znam ni ko je Sloba, ni ko je Jelena. Raleta znam i Marinu znam naravno. Ne znam šta su radili, nisam u toku, niti znam koja je pesma. To će sve odraditi moja ekipa koja je angažovana da se bavi zaštitom autorskih prava. Stvarno ne znam o čemu se radi, ni ko je prodao pesmu, ni ko je kupio - rekao je Futa za pomenuti portal.

Podsetimo, Sloba Radanović ukrao je navodno duet koji su snimile njegove kolege Dara Bubamara i Željko Nikolić.

Kako tvrde domaći mediji, Sloba je pomenutu numeru najavio u svom šou programu, a koju je njegov kolega navodno kupio pre dve godine od Marine Tucaković i Raleta, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading