Sloba radanović
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Nakon vesti da je pevač Sloba Radanović, navodno, ukrao pesmu od koleginice Dare Bubamare, sa kojom ima inače i duet, samo za Alo! oglasila se njegova supruga Jelena Radanović, koja i zastupa Slobu.

Kako nam je objasnila, Sloba je što se tiče sporne pesme ispoštovao sve sporne procedure, te da sve informacije treba da tražimo od autora numere:

- To treba da pitate autora, zovite Raleta (Goran Ratković Rale). Mi smo sve što je po zakonu ispoštovali - započela je Jelena za Alo! i dodala: 

Sloba Radanović

Foto: Alo.rs

 

- To vam je ista situacija kakvu su imale Milica Pavlović i Ana Nikolić, bolje zovite Raleta, on će vam dati sve informacije, mi smo tu čisti - zaključila je Jelena za Alo!.

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest u medijima da je Slobodan Radanović, navodno, ukrao pesmu od koleginice Dare Bubamare. 

- Marina Tucaković i Rale su 2021. godine ponudili duet Dari Bubamari i Željku Nikoliću, koji je u to vreme bio neafirmisan. I Dari i njemu se pesma dopala, pa je Željko platio pesmu Marini i Raletu i snimili su je. Numera se zove "Infarkt moje duše" i to je poslednja Marinina pesma. Željko dve godine sprema taj album, a sinoć je Sloba u svom šou najavio  da objavljuje baš tu pesmi i otpevao je deo - rekao je izvor za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sloba konj

02.04.2024 23:10

A, da li si cist pred bogom kada je u pitanju KIJA?