ISPAŠTALA JE JER JOJ JE MAJKA SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Ovo je ćerka naše pevačice, javno je rekla nešto što je nju posebno zabolelo
Printscreen

Snežana Đurišić iza sebe ima višedecenijsku karijeru. Mnogim mladim koleginicama je uzor, ali javnost ne zna da je zbog prirode njenog posla ispaštala porodica.

Njena ćerka Maja nasledila je talenat za pevanje od majke, ali nikada nije želela postane pevačica kako ne bi ponovila grešku svoje majke.

- Ona je bila željna mene i nije htela da njena deca budu željna nje. Maja je to javno rekla, što znači da je povukla na majku, otvorena je, ona neće reći dok je ne pitaš, ali kada je pitaš uvek će ti reči šta misli, što smatram da je ispravno - rekla je Snežana i dodala:

ISPAŠTALA JE JER JOJ JE MAJKA SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Ovo je ćerka naše pevačice, javno je rekla nešto što je nju posebno zabolelo

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja vodim računa na koji ću da kažem ono što mislim, odnosno ono u šta sam sigurna, pogotovo ako to što imam da kažem nije lepo. Neću reći dok me ne pita neko, ali kad me već pita, moraće da me sasluša. Nisam imala neprijatnosti zbog toga, imala sam ih možda ranije dok sam ja pričala kad god sam poželela, ali čovek vremenom shvati neke stvari - kazala je ona za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading