Haris Džinović
Foto: Alo/Alo

Melina Haris Džinović stavili su tačku na svoju ljubav nakon 22 godine zajedničkog života i 12 godina braka iz kojeg imaju ćerku Đinu i sina Kana.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Đina je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde broji veliki broj pratilaca, te se neretko hvali luksuzom koji joj je svakodnevnica.

Svojom lepotom, provokativnim fotografijama, kao i objavama sa putovanja i iz provoda, Đina privlači veliko interesovanje javnosti. Međutim, nedavno se pojavila spekulacija da se Harisova naslednica u emotivnoj vezi sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom, a njen otac prokomentarisao je te navode:

- U ljubav im se ne petljam, ne zanima me, šta god rekao, to je moj aspekt, a ne njihov. Eto im ljubav njihova, pa neka se ljubakaju, neka rade šta hoće, mene neće poslušati i to je - rekao je Haris jednom prilikom o ljubavnom životu svoje dece, pa dodao:

- Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i voleo bih da u tome bude uspešna. Svaki čovek, ona je mlada, dvadeseta godina, treba nečim da se bavi, da je nešto zainteresuje, da uradi nešto od sebe, da li je to taj put ili neki drugi, treba se uvek nečim baviti u životu.

Za razliku od nje, Džinovićev sin Kan nikada nije imao želju da se medijski eksponira. Na društvenim mrežama nije preterano aktivan, a među pratiocima se mogu naći samo prijatelji.

Kan se bavi košarkom, a takođe se pisalo i da je ispunjen na emotivnom planu, te dsa već duže vreme uživa u vezi sa javnosti nepoznatom devojkom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading