Ljupka Stevic Milica Dabović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ljupka Stević ima vrlo zanimljivu biografiju koja je definitivno jedinstvena na domaćoj muzičkoj sceni.

Rođena je 26. jula 1985. godine u Kostolcu. Nikada nije ni sanjala da će se baviti muzikom, ali put njenog života ju je neočekivano odveo u tu sferu.

Ljupka danas ima 38 godina  i svi komentarišu njen mladalački izgled.

NIKADA NE BISTE POGODILI KOLIKO GODINA IMA LJUPKA STEVIĆ! O njenom skandalu brujao je region, a ove detalje niko nije znao!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ono što je sigurno jeste da pevačica dosta vodi računa o sebi i o svom izgledu kako bi upravo tako "zadrža" svoj mladalački izgled. 

Svoju muzičku karijeru započela je 2011. godine kada je snimila svoj prvi singl pod nazivom "Mora po mom". Ova pesma je brzo osvojila simpatije publike, što je pevačici omogućilo čvrstu osnovu za dalju karijeru.

Godine 2012., objavila je pesmu "Ljubi ljubi dok si mlad", koja je postala ogroman hit i osvojila srca publike širom naših prostora.

NIKADA NE BISTE POGODILI KOLIKO GODINA IMA LJUPKA STEVIĆ! O njenom skandalu brujao je region, a ove detalje niko nije znao!

Foto: Printscreen/instagram

 

Interesantno je da je 2015. godine Ljupka otputovala u Ameriku, gde je snimila pesmu "Ole, ole" sa poznatim reperom Snup Dogom.

Ljupka je 2020. godine bila predmetom intenzivne medijske pažnje kada je okončala desetogodišnju vezu sa oženjenim generalom Simićem, što je izazvalo priličan skandal.

Nema naslovne strane koju nije obeležio skandal koji je napravila. Ona je u naletu besa uništila auto generala policije, njenog tadašnjeg dečka Dragiše Simića.

Podsetimo, evo kako je Ljupka govorila o incidentnu koji se dogodio sa generalom Simićem, ovde možete pročitati više o tome.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading