Ljupka Stevic Milica Dabović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ljupka Stević, popularna pevačica, već duže vreme uživa u medijskoj ilegali, a i diskografskoj pauzi, imajući u vidu da je dugo nismo imali priliku da vidimo na malim ekranima, a ni na važnim događajima.

Pevačica je nedavno gostovala u jednoj emsiji, gde je progovorila o zanimanju, kojem bi želela da se apsolutno posveti, imajući u vidu da po svemu sudeći, pravi pauzu na muzičkoj sceni.

Reč je o borbi za ljudska prava, a pevačica je tom prilikom i otkrila koga bi zastupala:

- To je više bilo u šali, kada sam javno govorila o tome, ali generalno volela bih da budem deo žena kojima ću im biti vetar u leđa. Najviše što me pogađa su samohrane majke, žene koje su prolazile razne turture, nasilje. Volela bih da budem deo tih žena, da stanem iza njih, ukoliko je to moguće. Ako bih mogla da biram, volela bih da zaštitim žene – izjavila je pevačica tom prilikom.

Pevačica tvrdi da nema ništa manje saosećajna, kada je reč o njenim prijateljima i bliskim osobama:

Volim da budem tu za svoje prijatelje, a i lepo je kada imaš nekoga koga možeš da pozoveš koji god problem da imaš, ako treba nešto da se reši, da pozoveš nekoga ko može da stane iza tebe i da ti u tom trenutku kada ti to zaista treba i pomogne. Takva sam i ja takva kada je reč o mojim prijateljima – poručila je tada pevačica za Grand.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading