Jelisaveta Orašanin
Foto: Printscreen/Printscreen

Jelisaveta Orašanin (35) i Vuk Kostić (44) bili su u vezi pet godina. Nakon njihovog raskida, glumica je započela vezu s Milošem Teodosićem.

Pričalo se da je Vuka ostavila baš zbog Miloša, ali to niko od njih nije ni potvrdio ni dwmantovao.

- Srećan sam zbog nje, mi smo prijatelji na prvom mestu, toliko vremena smo proveli zajedno. Oni su slobodni ljudi, ovo je slobodna zemlja - jedino je što je Vuk jednom prilikom rekao na tu temu.

Jelisaveta Orašanin

Printscreen

 

Dok je bila s Vukom, Jelisaveta je imala drugačiji izgled i volela je aktivnosti koje je i on voleo, poput pecanja - što je bila Vukova strast i velika ljubav.

Oboje su bili poznati po svojoj skromnosti, pa se javno nisu viđale nikakve raskoši, skupocena garderoba ili luksuzna putovanja.

U zajedničkom intervjuu za Story, koji su dali dok su bili u vezi, govorili su o svom odnosu. Iz njihovih izjava može se mnogo zaključiti o tome kakvi su bili i kakav odnos su imali.

Na pitanje može li romantični gest ili skupoceni poklon da zameni pažnju u vezi, i da li im se ikada desilo da je neki partner u prošlosti pokušao da ih kupi takvim izrazima ljubavi, izneli su svoje stavove.

- Nisam imao takva iskustva. Mislima da nisam najbolji sagovornik da polemišem o konstantnim pažnjama i povremenim formalnim izrazima ljubavi - rekao je on tada.

- Sve skupocene poklone i romantične gestove dala bih za konstantnu pažnju. Formalnost prezirem -  rekla je tada Jelisaveta.

Vuk ju je obarao s nogu lepim gestovima.

- Baš pre neko veče zaspala sam u dnevnoj sobi, a on me je odneo u krevet - podelila je tada Jelisaveta romantičnu situaciju.

- Iznenadim je kada joj po povratku kući kažem da je volim, kao i svakodnevnom pažnjom. Bitno je da su ti trenuci spontani i iskreni - istakao je Vuk.

Jelisaveta Orašanin

Printscreen

 

Jelisaveta je njega tada opisivala kao "divnog, nasmejanog i plemenitog čoveka".

-  Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću - rekla je tada.

Oboje su upitani šta bi uradili kada bi ih partner prevario.

- Istog trenutka bih ga ostavila - rekla je.

- Tog trenutka bih je zaboravio - izričit je bio Vuk.

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - objasnio je tom prilikom glumac za Story.

Podsetimo, kako je Alo! prvi saznao, Jelisaveta Orašanin i Milos Teodosić odlučili su da stave tačku na sedmogodišnji brak, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading