Jelisaveta Orašanin
Foto: Printscreen/Printscreen

Jelisaveta Orašanin postala je glavna tema medija zbog razvoda od košarkaša Miloša Teodosića posle sedam godina braka, što je prvi pisao Alo!.

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumičin ljubavni život oduvek je zanimao javnost, s obzirom da njen suprug nije prvi muškarac iz javnog sveta sa kojim je bila u emotivnoj vezi.

Naime, pre Teodosića, Jelisaveta je imala romansu sa kolegom Vukom Kostićem, a njihova veza bila je toliko jaka da je par planirao i venčanje i osnivanje porodice.

Oni su raskinuli nakon pet godina romanse, iako se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške.

vuk kostic

Foto: Ataimages

 

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome - rekao je Vuk i priznao i da mu se javio očinski instinkt:

- Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića - istakao je glumac za "Story".

Kostić je tada takođe priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - pričao je on, dok je Jelisaveta ptkrila čime ju je Vuk osvojio:

 

 

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža - rekla je tada glumica.

Godinu dana nakon njihovog rastanka glumica je započela vezu sa Milošem Teodosićem za koga se udala i sa kojim je dobila ćerku Petru i sina Bogdana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading