Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića šokirao je javnost s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, a kako je Alo! ekskluzivno pisao, odluka o okončanju braka usledila je nakon višemesečnog neslaganja.

O detaljima iz njihovog braka priča se i piše gotovo svakodnevno, a sada su se pojavili novi, koji otkrivaju kako zapravo oni funkcionišu u svoja četiri zida.

Malo je čudno sve to u vezi s razvodom Jelisavete i Miloša. Oni žive u istom stanu, ali spavaju u različitim krevetima. Trude se da pred decom i rodbinom održe sliku skladnog bračnog para iako su na ozbiljnom bračnom raskršću. Nikome ne pričaju za razvod, čak ni bliskim ljudima. Sve čuvaju pod velom tajne. Nesuglasice u braku se dešavaju, ali da je sve kako treba, sigurno bi se javno oglasili ili preko advokata objavili saopštenje. Zato izbegavaju da se javljaju kolegama na telefon da slučajno neko ne bi proširio informacije dalje. Ona odlazi kod svojih na Dorćol, funkcionišu dobro, a kako će se ova njihova priča završiti, ostaje nam da vidimo - završava izvor blizak paru za domaće medije.

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, ​i dok se šuška o tome kako će partneri podeliti imovinu, izvor blizak još uvek zvaničnim bračnim partnerima otkrio nam je da će glumica razvodom dobiti čak šest miliona evra.

- Jelisaveta i Miloš su nekoliko nedelja pre stupanja u brak potpisali predbračni ugovor po kom je jasno navedeno da nepokretnu i pokretnu imovinu stečenu pre braka neće deliti ukoliko dođe do razvoda. U sklopu istog ugovora jasna je tačka po kojoj Jelisaveta ima pravo na korišćenje Miloševe imovine stečene pre braka. Sa druge strane, složili su se da zajednički stečenu imovinu ravnopravno podele čime njoj sleduje čak šest miliona evra od 12 miliona evra koliko je Teo zaradio u proteklih sedam godina - navodi naš izvor uz objašnjenje da su se bračni partneri obavezali da verodostojno prikazuju jedno drugom sve što steknu.

- Osim što su se pobrinuli da njihov predbračni ugovor sadrži sve važne tačke, Jelisaveta i Teo obavezali su se da od trenutka sklapanja braka bez izuzetka prikažu jedno drugom sve što ponaosob steknu kako bi zajednički raspolagali imovinom - tvrdi izvor i otkriva da je upravo glumica ta koja je zahtevala da se obavežu predbračnim ugovorom.

- Iako mnogi misle da je Teo taj koji je želeo da zaštiti imovinu i milione od Jelisavete, istina je da je ona od njega zahtevala da potpišu taj papir kako bi znao da se ona udaje iz ljubavi, nikako iz koristi. Želela je da on u svakom trenutku zna da je to što je stekao pre ne zanima, te da je spremna da bude uz njega šta god u budućnosti da stekne ili ne stekne. Nebrojeno puta joj je rekao da nema potrebe da potpisuju papir, ali ona nije želela da odustane - zaključio je izvor za Alo!.

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa glumicom i košarkašem, ali se oni nisu javljali na brojeve poznate redakciji.

Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading