Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kako je Alo! prvi saznao, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da na svoj brak stave tačku.

Oni se još uvek ne oglašavaju ovim povodom i pred drugima ponašaju kao da je sve u redu.

Iako su tvrdnje o razvodu sve glasnije, njih dvoje se svuda pojavljuju zajedno. Poslednji put u javnosti se pojavila fotografija sa proslave na kojoj su zajedno bili. 

Glumačko- košarkaški par krajem prošle godine se dogovorio o sporazumnom razvodu, ali da to ne govore ni najbližim prijateljima. Iako su obostrano odlučili da se razvedu, još uvek kriju to i od svoje dece, tvrdi izvor za Alo!. 

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je naveo naš izvor, Jelisaveti je odluka o razvodu teško pala budući da dolazi iz skladne porodice roditelja koji su četiri decenije u skladnom braku, pa se pretpostavlja da iz tog razlog još uvek nikome ne potvrđuju šta se tačno dešava u njihovom odnosu. 

Podsetimo, Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading