Vojaž
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Mihajlo Veruović Vojaž nedavno je pokrenuo biznis proizvodnje ledenih čajeva od breskve i lubenice, što je izazvalo različite reakcije među fanovima.

Neki od njih su izrazili sumnju da je to čista slučajnost, s obzirom na to da je nadimak njegove bivše devojke Anđele Ignjatović bio Breskvica.

- Na našem tržištu je stvarno malo produkata takvog tipa bez šećera, u potpunosti zdravih i iskreno ledeni čaj je moje omiljeno piće. Samim tim sam iz ljubavi prema tom piću hteo da napravim nešto svoje da bih mogao da podelim tu moju ljubav sa drugima. A biće od breskve i lubenice, da - rekao je reper.

Vojaž

Printscreen

 

On je prokomentarisao i navode sa društvenih mreža da je pravio marketing na račun Breskvice.

- Nema veze s vezom! Ne pravim ja ništa, to je na moj račun, nije to na njen račun. Nema to veze sa njom ni na koji način, jednostavno i sam ukus breskve je najkomercijalniji ukus ledenih čajeva i zato je glupo da se ne uradi najkomercijalniji ukus, i to smo mi uradili - istakao je on, te na konstataciju kako mnogi to povezuju i komentarišu, on je kratko odgovorio:

- Jasno mi je naravno, ali davno smo mi to prerasli - rekao je on za Telegraf.

Podsetimo, ovako je Vojaž komentarisao to što su fanovi njegove bivše devojke organizovali protest, više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading