Vesna Zmijanac
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Vesna Zmijanac se još kao tinejdžerka upustila u ljubavni odnos sa svojim nastavnikom matematike, koji ju je ostavio, prema njenom priznanju, već posle trećeg intimnog odnosa.

Pevačica je neretko govorila o odrastanju bez oba roditelja. Nakon razvoda, njen otac se vratio u Hrvatsku, a majka je otišla u Austriju da zaradi novac.

To je ostavilo veliki posledice na Vesnu, koja je ljubav roditelja tražila u figurama drugih ljudi koji su bili u njenoj blizini.

Vesna se oporavila

Privatna arhiva

 

Tako je u svom nastavniku matematike, u kog se do ušiju zaljubila, nesvesno videla oca koji joj je toliko nedostajao. Ubrzo je s njim uplovila u vezu koja nije baš dugo potrajala.

- To prvo ljubavničko iskustvo bilo je nekako zbrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečarskog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču, bez glasa, nemušto, nežno, ali skromno u nežnosti. Sve u svemu, prosečno. Valjda je tako i moralo da bude kad se sve uzme u obzir. Kažem sve, a mislim na vreme (prvi mrak), mesto (šetalište kraj Ibra) i na nas učesnike. I toliko o tome. Ponovilo se još dva puta tokom mog raspusta, uvek u približno istim okolnostima i s gotovo istim krajnjim rezultatom i osećanjem. Nije bilo mučno, daleko od toga, ali nekako previše obično. I znači mi, i ne znači mi. I lepo mi je, i nije. I utiče na mene, i ne utiče. Pomalo sam i razočarana, ali se nadam da će to razočaranje proći. Srećom, prošlo je bez neželjenih posledica i efekata. Naša veza ugasila se sama od sebe, a njegovo pristajanje na prekid bilo je logično. Dane do kraja raspusta provodila sam kraj Ibra. Nastavnika više nisam videla - objasnila je Vesna, piše Kurir.

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila o ugradnji bajpasa, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading