NA MOJOJ GRBAČI JE UŠLA U SVET POZNATIH! Evo kako je Zorica Brunclik nekada pričala o Vesni Zmijanac: Upoznala sam je na Ibarskoj!
Alo

Pevačica Zorica Brunclik je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem od 1985. godine, a pre toga, Kemiš je bio u braku sa pevačicom Vesnom Zmijanac.

Naime, jednom prilikom Zorica je pričala o Vesni, gde je istakla da je Vesna u svet poznati "ušla preko nje":

Zorica i Kemiš

Preentscreen/YouTube/Paparazzo lov/RTS

 

- Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, "Vetar duva oko kuće" i "Ori, Mile, al' duboko". Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon - rekla je tada Zorica.

Zorica i Kemiš

Preentscreen/YouTube/Paparazzo lov/RTS

 

- Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu "Nevera moja", a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom "Drugarica mi je otela muža" i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena - rekla je Zorica svojevremeno, prenosi Hello.

Nastup Vesne Zmijanac

Petar Ačević

 

Podsetimo, Vesna je skoro izjavila da Zorica nije odgovorna za njen i Miroljubov razvod, iako je to priča koja se u javnosti kao takva provlači i priča decenijama.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading