Vesna se oporavila
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Folk diva Vesna Zmijanac u mladosti je sve osvajala svojom lepotom, a sada se priseila perioda kada je sa kapije terala muškarce koji su joj udvarali.

- Sećam se tih godinam, kada sam bila baš mlada i popularna. U Beogradu sam stalno imala udvarače, a kasnije i na Bukulji. Dolazili su mi ispred stana, vikali ispod prozora, pa kasnije dolazili i na kuću! Na Bukulji su se kačili na ogradu, morala sam da izlazim da ih teram. Ali, što se kaže, sve su to slatke muke - počela je pevačica i dodala:

- Samo me dečaci muvaju, a ja hoću nekog zrelog i produhovljenog muškarca. Pišemo jedni drugima na Instagramu, oni meni duge poruke, ja njima kratke. Odgovorim im, pošaljem dva-tri srca i poljubac, ali tu završimo priču. Ne. Ja njih ne poznajem, a oni mene svi znaju. Dolaze tamo gde pijem kafu, pa je onda i oni popiju. Ili se pojave na mom nastupu, pa nastave udvaranje, ali od toga nema ništa. Previše su mladi za mene.

Inače, kod Vesne su na Bukulji često ćerka Nikolija i zet Relja Popović, pa im redovno sprema raznu hranu jer joj je to hobi.

- Oboje su vegetarijanci i zato su mi veliki problem, pa za njih moram da pripremam sve posebno. I ja sam bila vegetarijanka nekada, to su od mene videli. Kada dođu, hranim se kao i oni, a kada nisu tu, spremam i meso. Leto provodim na Bukulji, jer ne bih preživela u Beogradu na ovih plus 40 stepeni. Povrće koristim iz svoje bašte, sve domaće i organsko. Najviše volim da pravim sataraš sa domaćim piletom. Slatkiše ne jedem, pa ne umem nijednu poslasticu da napravim, čak ni palačinke - rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila o ugradnji bajpasa:

- Operacije je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv. Ja sam nemirna i dalje i junačim se. Ne umem drugačije. Sad sam dobro, tačnije odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo, jer ja ne mogu da mirujem. Kada mi je bilo preko glave pauze, otišla sam da pevam. Tako da sam odlično. Ne plašim se godina i ne brojim ih - ispričala je Vesna

Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading