Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Jelena Karleuša i Andreana Čekić nedavno su se pomirile nakon prozivki koju se javno upućivale jedna drugoj, nekada su bile na ratnoj nozi ali su shvatile da to ne vodi nikuda pa su sada u jako dobrim odnosima.

Naime, Andreana nije mogla a da ne odreaguje na Jeleninu brutalnu fotografiju sa bazena u Dubaiju, pa je sa oduševljenjem prokomentarisala "Strašno" uz dodate stikere vatre i smajli sa srcem, a Jelena je dogovorila sa   nekoliko poljubaca.

Podsetimo, Čekićeva je pre oko šest godina oplela po Karleuši, dok je ona bila u žiriju Zvezda Granda i govorila kako pevačice ne treba da započinju karijeru u kafani.

 

 

- Ja sam počela da radim po klubovima u Beču.... Mogu da nađem moju sliku, imala sam 13-14 godina... Jelena Karleuša je došla da gostuje u Beču, baš u kafani. U stvari, nije ni Beč, nego mesto pored. To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pevala u kafani. Jeste! To što ona želi da izbriše prošlost ili nešto drugo, to se radi, to je ok - rekla je Andreana tada i započela rat sa koleginicom.

Karleuša je naravno u svom stilu odgovoril ana tadašnjem Twitteru.

- Molim moje fanove da ne napadaju razne Čekiće, turpije, bonseke, jer je svaki moj fan veća zvezda i ima više pratilaca od tih anonimusa - istakla je Jelena tada, a zatim je usledilo pomirenje. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading