Andreana Čekić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andreana Čekić, nedavno se vratila sa vrućeg Tajlanda, gde je bila na dugo planiranom odmoru.

Nakon povratka sa odmora, pevačica je promenila i svoj imidž, tačnije ofarbala se u plavo i iz zanosne crnke, postala fatalna plavuša.

Andreana Čekić

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je opšte poznato, pevačica je izuzetno vezana za svoju porodicu, koja joj je bila podrška od samog početka da uplovi u estradne vode.

Njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, upravo je potvrdila navode da je porodica njoj itekako velika podrška u životu.

 

 

Posebna podrška i razumevanje dolazila je od rođenog brata Mileta, kojeg je sada i napokon pokazala, a jednom prilikom je i govorila o tome kako ju je on dovezao lično na prvu audiciju.

- On me je dovezao na audiciju u Beogradu i Mile je veoma doprineo mom razvoju, kao pevača i umetnika. On me je, još kada sam imala 19 godina, naterao da se prijavim za jedno lokalno takmičenje, nakon čega sam počela da nastupam i imala sam svoj bend. Nikad mu ništa nije bilo teško, uvek me je bodrio - priznala je Andreana jednom prilikom.

Inače, Mile je u skladnom braku sa zgodnom Karolinom, koja nije sa naših prostora.

Podsetimo, Andreana se pre nekoliko godina razvela od Ivana, a o njihovom odnosu dugo je izbegavala da priča u javnosti.

Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala - navela je Čekićeva tada.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading