Jelena Karleuša
Foto: Promo/Foto: Privatna Arhiva

Pop zvezda Jelena Karleuša godinama nije u dobrim odnosima sa koleginicom Andreanom Čekić, ali je očigledno došlo do preokreta.

Njih dve su zakopale ratne sekire i pomirile se, a u prilog tome govore njihovi Instagram profili, budući da se među Jeleninim pratiocima, ali i ljudima koje prati, nalazi i pomenuta koleginica.

Interesantno je da Karleuša prati svega 50-ak ljudi, a između ostalih i Čekićevu.

Njihovi fanovi su o ovome pisali i na društvenoj mreži "Iks", a mnogi se nadaju duetu koji bi, kako kažu, bio vanserijski.

Ipak, njih dve se o svom pomirenju još nisu oglašavale.

Podsetimo, dok je žirirala u "Zvezdama Granda", Karleuša je često isticala da pevačice ne treba da počinju karijeru u kafani.

- Ja sam počela da radim po klubovima u Beču.... Mogu da nađem moju sliku, imala sam 13-14 godina... Jelena Karleuša je došla da gostuje u Beču, baš u kafani. U stvari, nije ni Beč, nego mesto pored. To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pevala u kafani. Jeste! To što ona želi da izbriše prošlost ili nešto drugo, to se radi, to je ok - rekla je Andreana tada i započela rat sa koleginicom.

JK je tada uzvratila Andriani putem Tvitera i u svom stilu joj je odgovorila.

- Molim moje fanove da ne napadaju razne čekiće, turpije, bonseke, jer je svaki moj fan veća zvezda i ima više pratilaca od tih anonimusa - rekla je Jelena.

Ipak, jednom prilikom Andreana je rekla kako je Jelena "mag šoubiznisa".

- Karleuša je mag za šou biznis, ona zna i ume to da radi, Jeleni zameram što ume da čačka kolege. Ali na kraju dana shvatimo samo da je sve to šou-biznis. Ali gotivim i nju i pozdravljam je, imamo i istog menadžera, valjda ćemo se združiti - istakla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading