Ceca napravila spektakl u Nišu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se u neverovatnom izdanju pred prepunom halom u Mariboru

Njen koncert izazvao je veliku pažnju na čitavom Balkanu, ali ne samo zbog pevačkog umeća ove pevačice. 

Nasmejana i odlično raspoložena popela se na binu u šljokičastoj haljini koja je isticala njenu brutalnu liniju. Bujno poprsje, čini se, jedna je upakovala, a šlic do kuka isticao je njene brutalne noge.

Ceca Ražnatović

Foto: printscreen/TikTok

 

Ipak, nakon završenog koncerta desio se peh. Dok je silazila sa bine u pratnji obezbeđenja, Ceci je sevnula zadnjica

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Podsetimo, o Cecinom koncertu u Mariboru mesecima je brujao čitav Balkan, a ponajviše Hrvatska. Tolika hajka zbog nekoliko bilborda na kojima je osvanula Ceca, a koji su se pojavili u Zagrebu, kao najava za koncert u Mariboru da je pevačica bila i centralna tema Dnevnika.

Razlog tome su uništeni bilbordi koji su najavljivali njen veliki koncert, što je Ceca i komentarisala:

- Jesam, videla sam. Ja stvarno sve pratim jer jednostavno moj posao zahteva da sam upućena i da pratim i dešavanja i da sam u korak s vremenom sa svim situacijama i dešavanjima. Pa ispratila sam, mene to stvarno ne pogađa. To su neke šačice ljudi koji su ekstremi, ima ih svuda, ima ih i u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, u Bosni ili ne znam gde. Tako da, mene to uopšte ne pogađa. Meni dovoljno govori taj trending u Hrvatskoj, gde sam sve vreme u Hrvatskoj sa dve pesme, jedna stara i jedna nova. Tako da, to najbolje govori ko je kako pozicioniran i gde. Ja ih sve najtoplije pozdravljam i da kažem da ja svuda, moju publiku, gde god ona bila, da li u Hrvatskoj, da li uopšte u bilo kojoj ex-republici naše zemlje, obožavam, volim, poštujem i cenim. Tako da nas niko ne može zavaditi nikada. Mi širimo ljubav - rekla je Ceca za Telegraf.rs i dodala da u svim bivšim jugoslovenskim republikama ima mnogo prijatelja.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading