KSENIJA PAJČIN TAJNU ODNELA U GROB! Pevačicu proganjao poznati moćnik, zbog njega se sklonila iz Srbije
Foto: Alo/Printscreen

Ksenija Pajčin je daleke 2000. godine snimila album koji nikada nije ugledao svetlost dana. 

Juče je, podsetimo, navršeno 14 godina otkako je pevačica ubijena od strane tadašnjeg dečka manekena Filipa Kapisode, a i pre njega imala je probleme sa muškarcima koji su ludeli za njom.

Naime, urednik jedne izdavačke kuće, u kojoj je Ksenija i snimila gorepomenuti album bio je ludo zaljubljen u nju, a pevačica nije osećala isto i nije želela ništa više od poslovne saradnje pa je ovo jako pogodilo pomenutog urednika. 

Album koji je snimila trebao je da bude kruna njene karijere ali je jedan čovek uradio sve što je mogao kako bi to sprečio. 

- Pokojna Ksenija je odmah nakon NATO bombardovanja naše zemlje snimila album, koji je za ono vreme bio nešto totalno novo. Ona je pregovarala o njegovom izdavanju sa svim tadašnjim izdavačkim kućama, pa je tako došla i do urednika jedne od najuspešnijih. Taj čovek je bio ludački zaljubljen u Kseniju, koja je tada bila jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni - rekao je za domaće medije dobro upućen izvor u celu priču. 

- On je na sve načine pokušavao da je osvoji, ali ona uopšte nije bila zainteresovana za njega. Kad ga je odbila i jasno mu stavila do znanja da s njim ne želi ništa, bio je vrlo besan, pa je rešio da joj se osveti. Pošto je bio uticajan, imao je dobre kontakte s tadašnjom vlašću i povukao je sve veze koje je imao s produkcijom i producentima koji su stajali iza tog albuma i on je zabranjen. Kako je Ksenija tada govorila prijateljima, stavljen je u fioku. Njoj je to teško palo, pa je ubrzo pobegla u Grčku. Jedan od razloga je bio i taj da se skloni od tog čoveka i njegovih pretnji. Bilo bi divno kad bi neko posthumno objavio te pesme u Ksenijinu čast - rekao je izvor za Kurir. 

ksenija

Foto: Ataimages

 

 

Pevačica je i sama svojevremeno otkrila da postoji album koji je snimljen ali ipak nije objavljen, no tada nije rekla koji je razlog za to. 

- Karijeru sam počela u grupi Dak. Dosad sam objavila albume "Too Hot To Handle", "Sviđa mi se on", jedan je ostao u fioci zbog firme koja je stajala iza njega, "Extreme", "Sigurna" i "The best of". Trenutno radim, napisala sam dve ekstra pesme i uzimam još nekoliko - govorila je tada Ksenija. 

Podsetimo, juče je Pajčinovoj održan pomen povodom 14 godina od smrti, a na isti je došla majka sa belim ružama, a zatim i sestra Mia Pajčin koja je neutešno poljubila sestrinu sliku i sa suzama u očima stajala pored groba pokojn epevačice, prenosi Kurir, a detaljnije možete pročitati klikom OVDE. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading