OGLASIO SE NAJBOLJI PRIJATELJ POKOJNE KSENIJE PAJČIN! Potresne reči slamaju i najtvrđa srca, tuga ne jenjava
Foto: Printscreen Youtube

Na današnji dan, pre tačno 14 godina, tragično je nastradala nikad prežaljena Ksenija Pajčin.

Pevačica je ostala upamćena po nesvakidašnjoj harizmi, lepoti i energiji koju je ostavljala na sceni.

Ksenija je tragično izgubila život, davne 2010. godine, kada ju je njen tadašnji izabranik Filip Kapisoda, usmrtio iz pištolja, a potom sebi u susednoj prostroji, oduzeo život.

Ksenija Pajčin

Printscreen

 

Njen najbliži prijatelj, imitator Goran Stojićević, poznatiji kao Karamela, podelio je na svom Instagram profilu, emotivni snimak u znak sećanja, na nikad prežaljenu Kseniju Pajčin.

Ispisao datume njenog rođenja i smrti, te dodao:

 

 

- Zauvek u mom srcu - poručio je Karamela.

Ništa manje nije teškom njenom dugodišnjem prijatelju, kasnije i kumu Banetu Deviću, stilisti, koji je jednom prilikom ovako govorio o njoj.

Poklonila mi je posao kojim se bavim. To se desilo baš spontano. Jedno pola godine, godinu je bilo: „'Ajde da radiš, 'ajde", ja sam u tom trenutku na Pravnom fakultetu. „Hajde, hajde, hajde..." Nisam bio nešto preterano ni zainteresovan. I, onda se desilo da me je zvao neko iz jednog magazina, da je ona već zakazala snimanje i to nam je bio prvi posao. Mislim naš zajednički i moj prvi - objasnio je Dević, koji ne bi vezivao njihov jak i iskren odnos za bilo kakve sitnice.

I sam je, svakako, znao da je obraduje nekim znakom pažnje.

Mi smo se godinama družili, naravno da postoji, svaki dan smo nešto jedno drugom poklanjali. Tako da se tu ne bih hvatao za neke sitnice. Prosto, bili smo najbolji prijatelji - izjavio je tada on, govoreći o prijateljici koja je i dalje među najboljima koje je ikada upoznao, kako tvrdi Dević.

Pamtim je kao jednu od najboljih osoba koje sam ikada upoznao, kao empatu, borca za pravdu, dobrog čoveka, to može da vam kaže verovatno svako ko je nju upoznao. Pamtim je kao jedno iskonski dobro biće - zaključio je Bane Dević za Pink.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading