Zdravko Čolić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Zdravko Čolić, važi za miljenika ženskog roda iako je već ozbiljno zakoračio u osmu deceniju. Kada se tek pojavio na estradnoj sceni sve žene su bile "opčinjene" njegovom pojavom, ipak samo jedna je uspela da osvoji njegovo srce a to je njegova supruga Aleksandra sa kojom ima dve ćerkice. 

Čolićeva supruga ne voli da se eksponira, pa tako je gotovo nemoguće videti je sa Zdravkom na nekom događaju. 

Poslednji put je zapažena pre dve godine kada je njen suprug nastupao u crnogorskoj diskoteci a ona je sa ćerkama došla da ga podrži. 

Par se upoznao dok je Aleksandra bila student geografije, a venčali su se 1. maja 2001. godine. Čolić je u tom trenutku imao 50 godina, a venčali su se nakon 11 godina veze. 

Pevač je često znao da kaže da ga je supruga osvojila svojom jednostavnošću. 

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu - ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.

NAPADNUTA SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA Pevač do detalja ispričao kako je došlo do incidenta

Foto: ATA Images

 

 

Ipak, njegova supruga je jednom napravila izuzetak pa se pojavila u poslednjem kadru spota za pesmu "Tebe čuvam za kraj".

Na njenu odluku da se ne eksponira u javnosti uticao je jedan nemili događaj o kojem je Čola pričao.

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading