Milica
Foto: Privatna arhiva/Fejsbuk

Ćerka proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović, u žiži je javnosti nakon što je pre par dana iznela skandalozne optužbe tvrdeći da je prevarena za nasledstvo svog oca.

Naime, teške optužbe su pale na račun medicinske setre za koju tvrdi da je pred Gutovićevu smrt u bolničku sobu uvela dvojicu muškaraca koji nisu u srodstvu sa glumcem, a sada se ponovo oglasila na svom Fejsbuk profilu.

- Dragi moji prijatelji, pratioci i poštovaoci moga oca Milana Gutovića, želim svima da vam se zahvalim na velikoj podršci i pomoći koju ste mi ukazali. Moj motiv da sa vama podelim moj problem je bio da dobijem psihološku podršku od dobronamernih stručnih ljudi, kako da zaštitim svoja zakonita nasledna prava. Mnogo ste mi pomogli, a iskreno se nadam da sam i ja pomogla drugim ljudima da se i oni u budućnosti ne nađu u ovako teškoj situaciji. Još jedanput vam se svima od srca zahvaljujem - rekla je ona.

Podsetimo, nedavno se oglasio i Milicin kum i izneo svoju stranu priče o nasledstvu.

- Dao joj je kuću, to je kuća njegovih roditelja. Ružno je to što sad provlače Laneta kroz blato, on to nije zaslužio. Ja sve znam, ja sam bio tamo u njegovim poslednjim trenucima, sve te priče su laž, kakva bre dva čoveka na VMA?! Mislim da je u pitanju indoktrinacija majke, ona je besna na Laneta i neke stvari ne može da mu oprosti, pa to prenosi na decu, zato je Lanetova ćerka to i uradila. Loše je to. Imao bih tri sata o svemu da pričam - kazao je Zarić za Happy, a više o tome možete pročitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading