DRAMA OKO NASLEDSTVA NE PRESTAJE! Povodom optužbi Milice Gutović hitno se oglasio on: Rešiće se sudskim putem
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka legendarnog glumca Laneta GutovićaMilica Gutović, obelodanila je strašne stvari o poslednjim danima života svog oca, ali i progovorila o nasledstvu, a o istom već danima ne prestaje da se priča.

Prema onome što je Milica ispričala, oni su bili prisutni, zajedno sa medicinskom sestrom, kada je navodno izgovoreno usmeno zaveštanje kojim se ona i njena sestra Nevena odriču nasledstva.

Predrag Smiljković, Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic je ispričao da je imao priliku da poseti Laneta dva dana pre njegove smrti, tada je upoznao pomenutu medicinsku sestru:

- Tada, kada sam ga video, bio je maltene gotova priča. Doktor koji je tada bio načelnik urgentne medicine i bio je naš prijatelj, Lanetov i moj. On me je pozvao, rekao je da je gotovo, i da ako želim da ga vidim, da dođem. I mi smo otišli. Tamo je bilo medicinsko osoblje, sad čujem da je to ta medicinska sestra, za koju sam takođe čuo da je divna osoba i da je negovala čak Patrijarha Pavla do kraja života. Mi smo se obukli u skafandere i iz daljine sam čoveka, drugara mog video, i shvatio da je već prešao na onu stranu. Zvao sam Paju, Lanetovog sina, rekao sam mu eto, vidio sam Paju, ne znam kako će biti, borimo se - kaže Tika.

Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

- Ovu koja je sad aktuelna, lepu, sam video jednom u Zvezdarskom teatru i pitao kolegu glumca, neću da ga imenujem: "Ko je ova lepotica?", a on je rekao da je to Lanetova ćerka. Mi smo tada snimali Belu Lađu i ja sam posle otišao kod Laneta u kuću, sedeo sa njim i rekao mu: "Lane svaka ti čast, imaš prelepu ćerku, nisam znao". On je odmahnuo rukom i rekao "Pešo", tako me zvao, "nisam ih video godinama, ali sam ih obezbedio, ostavio stan".

Dodao je i da je razgovarao sa Lanetovim sinovima, Pajom i Jankom, koji su mu saopštili da će nastali problem rešiti sudskim putem.

E sada, meni je glupo da se ja mešam u ovu priču i da pričam te neke njihove intimne detalje, to je malo i bezobrazno, ali moram da kažem zato što znam Paju i Janka, koji su divni momci dečaci. Pričao sam sa njima i oni će to da reše sudski putem. Paju i Janka, jako cenim i volim, to čestiti momci i divni momci, i eto, neka to reše kako treba - rekao je Tika Špic za Blic.

Podsetimo, Spasoje se nedavno oglasio i rekao da ne želi da komentariše sestrine navode. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading