Lane Gutović
Foto: Tanjug/Foto: Ilustracija

Mediji nekoliko dana bruje o Milici Gutović, najstarijoj ćerki Laneta Gutovića, koja se javno požalila da je prevarena za očevu zaostavštinu. Kako je navela, ona i njena sestra Nevena nepravedno su izopštene iz očevog testamenta, međutim, sada se oglasio njen kum i izneo svoju stranu priče.

- Grozno je to što se dešava, pre svega zbog Laneta koji je bio veliki čovek, redak… Mislim da je u pitanju indoktrinacija majke, ona je besna na Laneta i neke stvari ne može da mu oprosti, pa to prenosi na decu, zato je Lanetova ćerka to i uradila. Loše je to. Imao bih tri sata o svemu da pričam - rekao je Zarić i izneo još detalja u koje je upućen:

Milica

Fejsbuk

 

- Dao joj je kuću, to je kuća njegovih roditelja. Ružno je to što sad provlače Laneta kroz blato, on to nije zaslužio. Ja sve znam, ja sam bio tamo u njegovim poslednjim trenucima, sve te priče su laž, kakva bre dva čoveka na VMA?! Mislim da je u pitanju indoktrinacija majke, ona je besna na Laneta i neke stvari ne može da mu oprosti, pa to prenosi na decu, zato je Lanetova ćerka to i uradila. Loše je to. Imao bih tri sata o svemu da pričam - kazao je Zarić za Happy.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading