Goca u emisiji
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Pevačica Goca Tržan progovorila je o gubitku brata koji je preminuo u snu, a izraz njenog lica i suze u očima otkrivaju da joj je ovo nezalečena rana.

Naime, Goca Tržan ugostila je goste u svojoj emisiji a tema razgovora je bio dijabetes, pa je tom prilikom u razgovoru sa jednim gostom otkrila da joj je brat preminuo u snu i pustila koju suzu.

- Vasilija je dobila šećer sa 12 godina, sada ima 14,5... Kažem probudila sam se i izmerila sam joj šećer i šećer je bio dva - ispričala je gošća.

 - Zašto si joj izmerila šećer? - upitala je Tržan.

- Intuicija me neka vodila, to je ta intuicija, to je nešto... Svaka majka oseća, osećaju i očevi, ne mogu da kažem, ali majke su duboko povezane sa svojom decom . nastavila je gošća.

Goca Tržan

Printscreen/AmiGShow

 

- Pitam te to iz vrlo ličnih razloga zato što je meni brat preminuo u snu - rekla je Goca vidno potrešena u emisiji na K1 televiziji.

Podsetimo, Gocina ćerka Lena je nedavno u emisiji Moj savršen brak u razgovoru sa majkom otkrila svoja osećanja prema ocu.

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - Lena je govorila majci.

- Jesi ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? - pitala je Goca.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena, a detaljnije možete proćitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading