Goca Tržan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića sa ocem nema nikakav kontakt. Od kada su se Goca i Ivan razveli, devojčica je ostala sa majkom, a kasnije, kada se Goca udala za Radomira Novakovića, Lena ga je prihvatila kao očinsku figuru.

Lena takođe nije deo medija, niti nju to zanima, a i sama Goca je štiti od tog uticaja, međutim, devojčica je sada po prvi put javno rekla kakav stav ima o biološkom ocu.

Naime, Lena je sa majkom Gocom vodila emotivan razgovor, a sve je emitovano u okviru serijala "Moj savršeni brak" koji prati život pevačice i njene porodice.

Ćerka Goce Tržan

Printscreen

 

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - Lena je govorila majci.

- Jesi ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? - pitala je Goca.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena.

Goca je nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: “Ne možeš”.

 

 

- Rekla sam ti sto puta "izvini" u njegovo ime - nastavila je pevačica.

- Ne možeš ništa, na njemu je. A njega boli du*e, kao i uvek - rekla je Lena.

- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - rekla je Ivanova bivša supruga.

- Ja ne razumem. Ti pokušavaj, ja neću da razumem. Nema tu šta da se razume ili ne razume. Hvala Bogu, on je svestan čovek, svestan je svojih postupaka - bila je odlučna Lena, a Goca je na kraju istakla:

- Ne znam da li je svestan.

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom istakla da se ipak ne kaje zbog braka sa Marinkovićem jer ima Lenu. Takođe je istakla da on pak ne zaslužuje takvo dete, te da sa ćerkom nema nikakav kontakt.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading