U BRAKU 30 GODINA, A SPAVAJU ODVOJENO Glumac šokirao izjavom: Kad hoćemo da radimo "ono" pokucamo na vrata
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Senad Bašić, kojeg je proslavila uloga Faruka Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan", godinama unazad uživa u braku punom sreće i ljubavi.

U BRAKU 30 GODINA, A SPAVAJU ODVOJENO Glumac šokirao izjavom: Kad hoćemo da radimo

Foto: Youtube/Printscreen

 

On i njegova supruga Jasna upoznali su se u gradskom prevozu pre 30 godina, a poznanstvo u tramvaju preraslo je u dugogodišnju ljubav.

- Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me sitnice i gluposti i ne gledam televiziju - ispričao je glumac jednom prilikom, pa otkrio šta je recept za savšren brak.

- Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite ostariti s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno.

U BRAKU 30 GODINA, A SPAVAJU ODVOJENO Glumac šokirao izjavom: Kad hoćemo da radimo

Foto: Youtube/Printscreen

 

- S obzirom na to da je ćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto pričati, po dve tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje - otkrio je Senad svoju za hrvatski "IN Magazin".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading